kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Aranyhal Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 60 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 30 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-9394-55-6 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Amur | |
Amurfilé zöld vajjal | 4 |
Amurszeletek firenzei módra | 4 |
Gombával töltött amur | 6 |
Sajtos amurszelet | 4 |
Tormás amurfilé | 6 |
Zöldséges amurszelet | 6 |
Angolna | |
Angolna vajban párolva, currymártással | 8 |
Angolnapörkölt túrós csuszával | 8 |
Angolnával töltött burgonya | 8 |
Balin | |
Balinnal töltött szőlőlevél | 10 |
Kapros-gombás balinragu | 10 |
Sajtos balinfilé | 10 |
Béka | |
Finomfüves békacomb | 56 |
Busa | |
Busapogácsák túróval | 12 |
Busaszeletek vasi módra | 14 |
Kapros busatokány | 14 |
Mogyorós busafilé | 12 |
Szezámmagos busaszeletek | 14 |
Tárkonyos busaleves | 12 |
Csuka | |
Babos csuka | 16 |
Fokhagymás csuka | 16 |
Töltött csuka | 16 |
Harcsa | |
Alföldi harcsaleves | 22 |
Fóliában sült harcsaszelet | 24 |
Hideg harcsahab zsályával | 22 |
Kiskunsági harcsatekercs | 24 |
Rakott harcsaragu | 26 |
Rizses harcsa | 22 |
Székely harcsaragu | 26 |
Tokaji harcsapörkölt | 24 |
Zalai harcsaízelítő | 26 |
Hering | |
Különleges heringfilésaláta | 40 |
Marinált heringfilé | 40 |
Mátyás hering | 40 |
Homár | |
Homárragu | 58 |
Kardhal | |
Kardhaljava dinnyével | 42 |
Kardhal tormamártásban | 42 |
Sütőben sült kardhalbordák | 42 |
Kecsege | |
Citromos kecsegebecsinált | 28 |
Kecsege egészben sütve | 28 |
Kecsege kárpáti módra | 28 |
Lazac | |
Lazac katalán módra | 44 |
Lazacgombócok fűszermártásban | 44 |
Svéd pácolt lazac | 44 |
Languszta | |
Languszta gombával | 58 |
Lepényhal | |
Lepényhal boros mártásban | 46 |
Lepényhal molnárné módra | 46 |
Lepényhal-filé spárgaágyban | 46 |
Makréla | |
Makrélafilé fűszeres mártásban | 48 |
Máltai halpástétom tésztában | 48 |
Sült makréla | 48 |
Maréna | |
Marénafilé amerikai módra | 50 |
Marénával töltött burgonya | 50 |
Matróz marénafilé | 50 |
Menyhal | |
Menyhal Izabella módra | 60 |
Pisztráng | |
Hideg pisztráng egészben | 30 |
Pisztráng kékre főzve | 30 |
Pisztráng révész módra | 32 |
Pisztráng vajas zöldborsóval | 30 |
Pisztrángfilé nyárson | 32 |
Tárkonyos pisztráng | 32 |
Ponty | |
Francia töltött ponty | 38 |
Gombás-sajtos pontyfilé | 36 |
Mandulás ponty | 34 |
Marinált pontyfilé | 34 |
Ponty nápolyi módra | 36 |
Pontyfilé vörösboros mártással | 34 |
Pontyhalászlé | 36 |
Pontyragu | 36 |
Pontyszeletek lengyelesen | 38 |
Rácponty | 38 |
Süllő | |
Balatoni süllő egészben sütve | 18 |
Fogasszelet oroszosan | 20 |
Fogasszeletek fehérbormártásban | 18 |
Fogasszeletek keszthelyi módra | 18 |
Hideg süllőtekercs fonyódi módra | 20 |
Mandulás süllőszelet | 20 |
Szardínia | |
Szardíniakoktél | 52 |
Szardíniás rétes | 52 |
Töltött szardínia paradicsommártásban | 52 |
Tintahal | |
A tenger gyümölcsei pongyolában | 60 |
Rovíni rizottó | 58 |
Tintahalas spagetti | 60 |
Tok | |
Tokfilé citromos mártással | 56 |
Tőkehal | |
Mennyei halleves | 54 |
Tőkehalfilé füredi módra | 54 |
Tőkehalszeletek parajjal | 54 |
Vajhal | |
Vajhal úriasan | 58 |