1.061.471

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

555 finom leves

Újházi tyúkhúsleves, betyárleves, halászlevek és sok más finomság

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Vagabund Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 205 oldal
Sorozatcím: Bártfai Laci bácsi receptjei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-290-113-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


A magyar ember régi alaptétele, hogy leves nélkül nem ülünk le az asztalhoz!
A jól elkészített finom, forró leves nem terheli meg a gyomrot, étvágygerjesztőként hat, ráhangol az ebédre, csillapítja az első éhséget, de nem laktat, elindítja a gyomornedveket és „helyet csinál a következő fogásnak".
Nagyon fontos a jó kezdet az étkezéseknél, mivel egy átlagos menüben a leves rendszerint az első helyen áll. A tartalmasabb fogást egy könnyedebb levessel, míg egy kevésbé laktató fogást egy tartalmasabb levessel vezethetünk be, így kímélve a gyomrunkat.
Nem ajánlatos azonban csupán levessel jóllakni, mivel nem tartalmaz annyi fontos, nélkülözhetetlen vitamint, ásványi anyagot, rostot és fehérjét, mint a szilárd ételek. Betegek számára is gyakran ez az egyetlen erőt adó, jóleső táplálék, az erőleves. Leveses szakácskönyvünkből megtudhatják, hogyan készül többek között a bajai halászlé, a francia hagymaleves, a kapros húsgombóc leves és a magyaros gulyásleves.
Bártfai Laci bácsi
Fülszöveg Kép

Bártfai László

Bártfai László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bártfai László könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
555 finom leves
Állapot:
1.280 ,-Ft
19 pont kapható
Kosárba