1.061.471

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

50 édesség amit el kell készítened

Az ízHUSZÁR blog szerzőjének első könyve

Szerző
Fotózta
Budapest
Kiadó: Bookline
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 174 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-310-585-6
Megjegyzés: Egész oldalas színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


50 ÉDESSÉG
Emblematikus receptek gyűjteménye ez a könyv. Olyan desszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni - a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó, a mézeskalács vagy a palacsinta, egészen a tökéletes, házi készítésű éclair fánkig, vagy az indiai kedvenc gulab jamunig. A szerző, Kárai Dávid, az íz-HUSZÁR blog alapítója és az ország legnépszerűbb receptoldalának és gasztromagazinjának, a NoSalty-nak a főszerkesztője.
„Régóta motoszkál a fejemben egy ilyen kulináris kalandozás, egyfajta bakancslista. Összegyűjtöttem hát 50 olyan desszertet, amelyek számomra képviselik az édességekről alkotott képet - legyen az hazai alaprecept vagy külföldi specialitás. Igyekeztem olyan könyvet írni, amit teljesen kezdők is nyugodt szívvel vehetnek kézbe, hisz bombabiztos alaprecepteket is megtalálhatnak benne. Őket segítik azok a praktikák és tanácsok is, amelyek útmutatást adnak a hibátlan vajas tészta, a tökéletes piskóta, vagy éppen a csokoládétemperálás fortélyaihoz.... Tovább

Fülszöveg


50 ÉDESSÉG
Emblematikus receptek gyűjteménye ez a könyv. Olyan desszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni - a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó, a mézeskalács vagy a palacsinta, egészen a tökéletes, házi készítésű éclair fánkig, vagy az indiai kedvenc gulab jamunig. A szerző, Kárai Dávid, az íz-HUSZÁR blog alapítója és az ország legnépszerűbb receptoldalának és gasztromagazinjának, a NoSalty-nak a főszerkesztője.
„Régóta motoszkál a fejemben egy ilyen kulináris kalandozás, egyfajta bakancslista. Összegyűjtöttem hát 50 olyan desszertet, amelyek számomra képviselik az édességekről alkotott képet - legyen az hazai alaprecept vagy külföldi specialitás. Igyekeztem olyan könyvet írni, amit teljesen kezdők is nyugodt szívvel vehetnek kézbe, hisz bombabiztos alaprecepteket is megtalálhatnak benne. Őket segítik azok a praktikák és tanácsok is, amelyek útmutatást adnak a hibátlan vajas tészta, a tökéletes piskóta, vagy éppen a csokoládétemperálás fortélyaihoz. Remélem, ez a könyv élményt jelent majd azoknak, akik szeretnek enni vagy enni adni."
KÁRAI DÁVID Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Kárai Dávid

Kárai Dávid műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kárai Dávid könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem