kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 154 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-231-710-6 |
Megjegyzés: | 56 fekete-fehér rajzzal illusztrálva. |
Bevezető | 7 |
A kínai tájak konyhái | 8 |
Néhány étkezési tudnivaló | 9 |
A kínai konyha sütési-főzési eljárásai | 11 |
Keleti fűszerek és alapanyagok | 14 |
A mértékegységekről | 16 |
Rizsételek, receptek | 17 |
Tojásételek, receptek | 23 |
Zöldségételek, receptek | 29 |
Levesek, receptek | 45 |
Tésztafélék, receptek | 58 |
Saláták, receptek | 67 |
Mártások, pácok, dressingek és ízesítők | 73 |
Mártások | 73 |
Pácok | 79 |
Dressingek | 79 |
Ízesítők | 80 |
Szárnyasételek | 82 |
Csirke | 82 |
Kacsa | 92 |
Galamb és pulyka | 99 |
Sertéshúsok, receptek | 99 |
Marhahúsok, receptek | 115 |
Halak, rákok, békák, kagylók | 128 |
Halételek | 128 |
Rákkal készült ételek | 136 |
Ételek békacombból | 141 |
Ételek puhatestűek húsából | 142 |
Édességek, csemegék, receptek | 144 |
Betűrendes mutató | 150 |