1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

33 lúgosító finomság lépésről lépésre

Szerkesztő
Grafikus
Fotózta
Budapest
Kiadó: Totem Plusz Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: 33 recept lépésről lépésre
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-590-479-2
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


LUGOSITO
FINOMSÁG
lépésről lépesre
Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében a lúgosító ételek rejtelmeibe nyerhet bepillantást a sütés-főzést kedvelő olvasó. Napjainkban egyre nagyobb teret kap az egészséges táplálkozás fontossága, például, hogy az egyre inkább elsavasodó szervezetünket (melynek következtében többféle betegség is kialakulhat) megfelelő mértékben lúgosítsuk. A leginkább savasító élelmiszerek közé tartoznak a húsok, halak, sajtok, tészták, a tojás és a szénsavas üdítők. Most olyan lúgosító ételeket szeretnénk Önöknek bemutatni, amelyek nemcsak finomak, de könnyen el is készíthetőek. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finom és egészséges fogásokat. A recepteknél feltüntettük az ételek lúgosító/savasító hatását számértékben, ez az úgynevezett PRAL-érték (Potential Renal Acid Load = potenciális vesére ható savterhelés). A pozítív előjel az étel savasító, a negatív előjel az étel lúgosító... Tovább

Fülszöveg


LUGOSITO
FINOMSÁG
lépésről lépesre
Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében a lúgosító ételek rejtelmeibe nyerhet bepillantást a sütés-főzést kedvelő olvasó. Napjainkban egyre nagyobb teret kap az egészséges táplálkozás fontossága, például, hogy az egyre inkább elsavasodó szervezetünket (melynek következtében többféle betegség is kialakulhat) megfelelő mértékben lúgosítsuk. A leginkább savasító élelmiszerek közé tartoznak a húsok, halak, sajtok, tészták, a tojás és a szénsavas üdítők. Most olyan lúgosító ételeket szeretnénk Önöknek bemutatni, amelyek nemcsak finomak, de könnyen el is készíthetőek. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finom és egészséges fogásokat. A recepteknél feltüntettük az ételek lúgosító/savasító hatását számértékben, ez az úgynevezett PRAL-érték (Potential Renal Acid Load = potenciális vesére ható savterhelés). A pozítív előjel az étel savasító, a negatív előjel az étel lúgosító hatását jelöli,
ha 0, akkor semleges. Az ételek készítéséhez felhasznált hozzávalók PRAL-értékeit külön táblázatban foglaltuk össze a könyv elején, így könnyen nyomon követhető, hogy melyik hozzávalóval hogyan billenthető el lúgosító irányba az összhatás. Kellemes időtöltést kívánunk a konyhában! Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem