1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

33 egytálétel lépésről lépésre

Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Totem Plusz Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 62 oldal
Sorozatcím: 33 recept lépésről lépésre
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-590-364-1
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

Tartalom

Receptkereső
Burgonyás rakott zöldbab 4
Ünnepi húsos lasagne 6
Marhahúsos spagettifelfújt 8
Tejfölös rakott savanyú káposzta 10
Halas burgonyafelfújt 12
Bárányhússal rakott polenta 14
Sertéskaraj krémsajtos karalábéval rakva 16
Gombás-májas rakottas 18
Chilis póréhagymafelfújt 20
Csirkés-karfiolos-brokkolis rakottas 22
Sonkás kelbimbófelfújt 24
Tavaszi rakott csusza 25
Erdei gombákkal töltött padlizsán 26
Garnélával töltött cukkini 28
Fűszeres túróval töltött édeskömény 30
Zöldborsós rakott galuska 32
Paradicsomos töltött kelkáposzta 34
Vörös lencse egytál kolbásszal, főtt tojással 36
Zöldséges szélesmetélt pirított pulykahússal 37
Görög zöldséges-rizses egytál bárányhússal 38
Gyuvecs 40
Csirkés farfalle paprikamártásban 42
Zöldséges pirított marhamáj 43
Burgonyás gnocchi vörös pestóval, parmezánnal 44
Snidlinges-fehérboros nyúlragu 46
Vörös bab sólet bőrös malacoldalassal 48
Csicseriborsós marhastew 50
Karfiol lengyelesen juhsajtos öntettel 52
Sáfrányos-csirkés rizottó parmezánnal 54
Marokkói marhahúsos-csicseriborsós kuszkusz 56
Almás-burgonyás lencse tejföllel 58
Konyakos húsos fazék 60
Vörösboros-erdei gombás szarvasragu 62
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
33 egytálétel lépésről lépésre 33 egytálétel lépésről lépésre 33 egytálétel lépésről lépésre 33 egytálétel lépésről lépésre 33 egytálétel lépésről lépésre
Állapot:
1.280 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba