1.066.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

"30 kötet szakácskönyv"

30 szakácskönyv

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vegyes
Oldalszám: 4.654 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: A kötetek mérete eltérő, 16x24 cm és 11x18 cm között mozog. Színes képekkel gazdagon illusztrált. Néhány kötetben fekete-fehér illusztrációk találhatóak. A művek felsorolása és további könyvészeti adatok a tartalomjegyzékben olvashatók. Az összeállításban vegyesen szerepel fűzött kemény, fűzött kemény papír, varrott és ragasztott papír kötésű kötet. További kapcsolódó személyek a kötetekben.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A 100 legjobb haétel (STB Könyvek Könyvkiadó, 2001)
A 100 legjobb rizses étel (STB Könyvek Könyvkiadó, 2004)
Borszékiné Rétháti Ágnes: Az én reformkonyhám (Gladiátor Kiadói Kft., 1996)
Burits Oktáv-dr. Erdélyi Lajosné: Miből? Mit? Hogyan? (Mezőgazdasági Kiadó, 1982)
Dr. Oetker: Szakácskönyv kezdőknek (Grafo Könyvkiadó és Terjesztő Kft., 1997)
Erdélyi Z. Ágnes: Együtt finomabb 2. (Sanoma Budapest Kiadói Zrt., 2007)
Főzőiskola kezdőknek és alkalmi szakácsoknak (Magyar Könyvklub, 1996)
Frank Júlia: Ízözön szakácskönyv (Népszabadság Rt.,1999)
Frank Júlia: Ötletfazék 4. (Hírhozó Kft., 1991)
Frank Júlia: Semmiből valmit! (1990)
Hatvany Lili: Ételművészet-életművészet (Szépirodalmi Könyvkiadó, 1986)
Házi czukrászat és befőttek könyve (Hunga Print Nyomda és Kiadó Kisszövetkezet)
Jean-Philippe Guggenbuhl: Salátás-könyv (Pesti Szalon Könyvkiadó, 1991)
Kedcenc receptjeim hús nélkül (Glória Könyvkiadó)
Kerti parti (Anno Kiadó)
Kós Gábor-Csizmadia András: Főzőcske lépésről lépésre (Agria Kiadó Kft., 1990)
Laci bácsi legújabb receptjei (Regun Press Kiadó)
Lejtényi Éva-Waldhauser György: Régi idők receptjei (Népszava Lap- és Könyvkiadó, 1983)
Lévai Vera: Szakácskönyv ábécében (RTV-Minerva, 1977)
Matolcsy Ildikó: Étkek, tippek, fortélyok (Közigazgatási és Jogi Könyvkiadó)
Mesterszakácsok mesterművei (Közigazgatási és Jogi Könyvkiadó)
Minden napra egy recept (Inter M. D.)
Nagy szójáskönyv (Laude Kiadó, 1991)
Papp Endre: Tvr-hét receptlexikon (Axel Springer, 1998)
Pelle Józsefné: Főzőiskola (Minerva, 1982)
Sütemények, tészták könyve II. (Vianco Stúdió, 1989)
Szabó Margit: Mindennapi finsomságok - vacsora (O-press sp.)
Tolnai Kálmán: Egytálételek (Népszava Lap- és Könyvkiadó, 1986)
Tusor András: Salátástál (Kossuth Könyvkiadó, 1991)
Tusor András: Tésztaételek (Béta, 1991)
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
"30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv" "30 kötet szakácskönyv"

Néhány kötet borítója foltos és kopott, pár kötet lapélei foltosak. Egy kötet előlapján címke található.

Állapot:
20.000 ,-Ft
100 pont kapható
Kosárba