1.062.071

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

155 recept római tálban

A babos csülöktől a zsiványpecsenyéig

Szerző
Kaposvár
Kiadó: Holló és Társa Könyvkiadó
Kiadás helye: Kaposvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 120 oldal
Sorozatcím: 155 recept
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-684-525-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. A római tál legnagyobb előnye, hogy zsiradék nélkül (vagy nagyon kevés olívaolajjal) bármit puhára, sőt ropogósra párolhatunk. Természetesen kivajazott tálban sütve sem lesz nehéz az étel, bátrabbaknak, nagyobb étkűeknek pedig kifejezetten javasoljuk a bacon szalonnával tűzdelt fogásokat - nem fogják megbánni! Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például az erdélyi töltött káposztát, a rozmaringos báránysültet, a babos-káposztás csülköt, a sóletet, a francia lecsót, a zsiványpecsenyét, a paplanos brokkolit, a "pénzcsináló" csibét és a gyömbéres-mézes oldalast.

Tartalom

Afrikai harcsa tepsiben92
Almás-citromos csuka14
Almás csibe13
Azték sült csirke5
Babos csülök56
Babos-paradicsomos húsgombóc65
Babos-káposztás sertéscsülök57
Bakonyi csirkeszárny98
Betyárpaprikás108
Bélszín gazdagon47
Boros sertéskaraj34
Borsos rostélyos87
Bőrös malac89
Brokkolis burgonya56
Brokkolival rakott tejszínes pulyka109
Burgonyás csirke77
Citromos hal17
Cvekedlivel töltött kacsa112
Debrecenis káposzta23
Dunántúli rucás káposzta112
Egészben lesütött sertéstarja89
Elzászi sertésborda94
Erdélyi tokány110
Erdélyi töltött káposzta60
Fasírt római tálban8
Florentin pacal20
Fokhagymás csirke93
Fokhagymás sertéscomb póréval36
Fokhagymával tűzdelt sertéskaraj41
Fonott kalács16
Francia lecsó52
Francia rakott csirke78
Fűszeres vaddisznó15
Gazdag rakott burgonya64
Gesztenyés töltött pulyka107
Gombás cipó rizses zöldséggel49
Gombás csülök22
Gombás hal brokkolival6
Gombás-boros csirke44
Gombás-sajtos sertéstarja38
Gödöllői rakott oldalas80
Göngyölt hús95
Görög sertésragu54
Gyömbéres-mézes oldalas35
Gyöngyhagymás sertéskaraj35
Gyuvecs - szerb recept53
Hagymás csülök51
Hagymás tarja22
Halas rakott burgonya78
Halas rakottas79
Húsos hús25
Húsos prósza64
Húsos tál66
Húsos túrós csusza86
Húsos zöldbab111
Húsvéti báránysült103
Illatos csirke lencsével96
Illatos fácán20
Illatos sertéscomb69
Ínyenc oldalas97
Kacsasült88
Kakukkfüves csirkecomb59
Káposztás húsgombóc54
Káposztás káposzta70
Karaj egészben, meggypürével94
Kelbimbós csirkecomb44
Kelbimbós rakott hús75
Kolbászos burgonyafelfújt52
Kolozsvári rakott kacsa98
Libacomb csicseriborsóval76
Lyoni májas-burgonyás61
Magyaros csirke31
Magyaros-gombás sertés java37
Májas csirke24
Marhasült zöldségkörettel70
Marhasült15
Marhatokány26
Márványsajtos rakottas68
Mennyei ízek43
Mexikói rakott káposzta8
Narancsos kacsa104
Narancsos-kapribogyós kacsasült39
Olajbogyóval sült burgonya71
Olívás - rozmaringos kenyér11
Paplanos brokkoli62
Paprikás burgonya virslivel48
Paradicsomos tintahal5
"Pénzcsináló" csibe40
Pikáns töltött káposzta114
Pipi sajtfürdőben33
Pityókás szűz102
Puliszkás kacsacomb63
Pulykavagdalt66
Rác burgonya113
Rác ponty26
Rakott bélszín84
Rakott csirkemell85
Rakott csülök55
Rakott gombás hal7
Rakott káposzta58
Rakott karaj28
Rakott karalábé81
Rakott makaróni116
Rakott pulykamell67
Rakott ruszli84
Rakott sült csirke18
Rakott sütőtök72
Rakott tyúk birssel42
Rakott vagdalt86
Rakott velő82
Részeges csibe18
Részeges pulykacomb103
Rizses áposzta csirkecombbal73
Római húsos tál48
Római kel9
Rozmaringos báránysült12
Rozmaringos-almás kacsasült46
Sajtos-tejszínes csirke10
Sajtos borjúborda16
Sajtos burgonya59
Sajtos hajdina76
Sajtos ponty105
Sajtos pulykamell82
Savanyú káposztás sertécsülök37
Sertésborda vajbabbal83
Sertéscsülök Pékné módra19
Sertésoldalas lesütve80
Sólet30
Sólet füstölt tarjával21
Sonkás egytál33
Stefánia vagdalt108
Sült hal cserépben101
Sült marhalábszár30
Szalonnás csirke41
Szilvás sertéssült27
Színes csirkecomb46
Szűzsült sajtos fehérborban67
Tarhonyás lecsó72
Tejfölös csirke karfiollal7
Tejfölös gombás rakott csirke45
Tejszínben sült mustáros csirkecomb96
Tojásos sertésmáj28
Töltött csirke90
Töltött dagadó91
Töltött kacsamell99
Töltött káposzta32
Töltött káposzta zöldségesen74
Töltött karaj100
Tuti cserepes csirke105
Vajban sült kakukkfüves csirkecomb102
Velencei rakott hús115
Vörösboros marhasült106
Zöldséges csirke12
Zöldséges nyúl29
Zöldséges rizs10
Zöldséges sertéscsülök62
Zsiványpecsenye50

Bártfai László

Bártfai László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bártfai László könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
155 recept római tálban 155 recept római tálban

A lapélek foltosak.

Állapot:
1.080 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba