kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Editura Tehnica |
---|---|
Kiadás helye: | Bucuresti |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 367 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | |
I. rész | |
Előszó | |
Étlaptervezés évszakok szerint | |
Ünnepi menük | |
Mértékek, adagolások | |
Halak | |
Előételek | |
Meleg előételek | |
Tojásételek | |
Hideg előételek | |
Szendvicsek | |
Levesek | |
Levesbetétek | |
Húsok, belsőségek | |
Hússal töltött főzelékek | |
Körítések húsok mellé | |
Főzelékek hús nélkül | |
Saláták | |
Nyers saláták | |
Vegyes saláták főtt főzelékfélékből | |
Mártások | |
Meleg mártások | |
Hideg mártások | |
Édességek-tészták | |
Főtt és gyúrt tészták | |
Berakott galuskák | |
Galuskák | |
Gombócok | |
Zsírban sült tészták, édes palacsinták | |
Sós palacsinták | |
Fánkok | |
Porhanyós tészták | |
Kevés tojással készült tészták | |
Rétes tészták | |
Írós és vajas tészták | |
Hajtogatott élesztős tészták | |
Kelt tészták | |
Torták | |
Kész tortalapból készült torták és csemegék | |
Krémek, bevonatok tortákhoz | |
Aprósütemények | |
Melegen készült csemegék, édességek | |
Hideg eljárással készült deszertek | |
Fagylalt receptek | |
Frissítő italok | |
Mit készíthetünk rövid idő alatt | |
II. rész | |
Ételreceptek cukorbetegeknek | |
Ételreceptek gyomor- és nyombélfekély, gyomorsavtúltengésben és gyomorhurutban szenvedő betegeknek | |
Ételreceptek heveny bélhurutban szenvedő betegeknek | |
Ételreceptek epehólyaggyulladásban szenvedő betegeknek | |
Ételreceptek idült májgyulladásban szenvedő betegeknek | |
Ételreceptek vesebetegek I. csoportjának | |
Ételreceptek vesebetegek II. csoportjának | |
Ételreceptek vesebetegek III. csoportjának | |
Ételreceptek magas vérnyomásos és szívbetegek részére | |
Útmutatás fogyókúrához |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.