1.062.160

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz

A világ legjobb élelmiszereinek kézikönyve

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 960 oldal
Sorozatcím: 1001
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-689-153-4
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche? Miért a makkal etetett sertés sonkája a legjobb aromájú? Mi a különbség a paradicsom és a tomatillo között? Ezekre és hasonló ad választ az 1001 ételt felölelő kötet, a világ legélvezetesebb élelmiszereinek, hozzávalóinak mesés kézikönyve. Nyissuk fel a könyvet, és útmutatásait követve induljunk el Párizs hentesboltjaitól Marrakesh szukjain és Portugália halpiacain át Budapest csemegeüzleteibe vezető fantasztikus világ körüli utunkon.

Tartalom

Előszó 6
Bevezető 8
Étel mutató 12
Gyümölcsök 20
Zöldségfélék 126
Tejtermékek és tojások 258
Halak és a tenger gyümölcsei 348
Húsok 468
Fűszerek és ízesítők 596
Magok és gabonafélék 746
Kenyérfélék, sütemények 788
Édességek 882
Kislexikon 942
Közreműködők 945
Név- és tárgymutató 948
A képek forrása 958
Köszönetnyilvánítás 960


Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem