1.056.329

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában

... hogy az éjszakáink sohase legyenek egyformák

Szerkesztő
Fordító
Pécs
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 18 cm
ISBN: 978-963-370-200-0
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált könyv.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a szexuális kézikönyv más, mint az eddig megjelentek. Mindenki tudja, hogyan szeretkezzen, jelen kiadvány segítségével azonban nagyszerű, szenvedélyes szexben lehet részünk, mégpedig... Tovább

Előszó

Ez a szexuális kézikönyv más, mint az eddig megjelentek. Mindenki tudja, hogyan szeretkezzen, jelen kiadvány segítségével azonban nagyszerű, szenvedélyes szexben lehet részünk, mégpedig sokféleképpen. A könyv, amelyet a kezünkben tartunk, segít abban, hogy megszabaduljunk előítéleteinktől, kifejezésre juttassuk legbensőbb vágyainkat, tökéletesítsük az előjáték-technikáinkat, többet megtudjunk szerelmünk testéről, és oly módon bővítsük szexuális repertoárunkat, hogy minden éjjel szenvedélyes beteljesülésben lehessen részünk.
A könyv egyedi megközelítése olyan esti elfoglaltságot ajánl, amely mulatságos, szexi és a lehető legtöbb élvezetet nyújtja mindkét fél számára. Nem kell hosszú oldalakat végigolvasnunk, hogy megtudjuk, hogyan csábítsuk el és elégítsük ki partnerünket, hiszen minden, amire egy szenvedélyes éjszakához szükségünk lehet, megtalálhatunk két fél oldalon: az egyiken a csábításhoz és az előjátékhoz találunk nagyszerű ötleteket, a másikon pedig egy erotikus testhelyzetről olvashatunk a még fantáziadúsabb szexhez.
Szeretkezni sokféle hangulatban lehet, így a kiadványban szereplő testhelyzetek is a meghittől a szenvedélyesig, az energikustól a nyugodtig változnak. Akár lassú, hosszadalmas együttléthez, akár energikusabb, szenvedélyes szexhez van kedvünk, megéri beépítenünk a javasolt pózt az esti szeretkezésbe. Vissza

Fülszöveg

Ez az egyedi, hasított oldalas könyv tökéletes útmutatás ahhoz, hogy felforrósítsuk magunk körül a levegőt, és egy kis változatosságot vigyünk szerelmi életünkbe. Lehetővé teszi, hogy több ezer izgalmas szexuális játékkal kísérletezzünk.
Az izgató előjátékok, valamint a Káma-Szútra pozíciói garantálják, hogy a szenvedély ne hagyjon alább, és új, egzotikus technikákkal ismerkedjünk meg.
A könyv többféleképpen használható:
Válasszuk ki az oldalakat véletlenszerűen, és fedezzük fel, hogy mi izgat fel bennünket igazán.
Keverjünk össze és párosítsunk kedvünkre bármit: akár az érzéki masszázst egy rendkívül izgató pózzal vagy merész szerepjátékkal.
Válasszunk partnerünkkel felváltva a felkínált lehetőségek közül.
Élvezzük a meglepetés erejét, hogy rendkívüli szexuális élvezetekben lehessen részünk!
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem