kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Podravka |
---|---|
Kiadás helye: | Koprivnica |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 128 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Fűszerek és ételízesítők a táplálkozásunkban | 7 |
Kis adag - nagy meglepetés | 9 |
Máj pikáns mártásban | 10 |
Rántott velőgombóc | 12 |
Krokett rántottából | 13 |
Rántott palacsinta | 14 |
Makaróni tengerész módra | 15 |
Savanyú káposztás rétes | 16 |
Kolbászos gombóckák | 17 |
Házi rizottó | 18 |
Mediterrán saláta | 19 |
Paradicsom tojással | 21 |
Vegeta omlett | 21 |
Gombamártás | 22 |
Tojás zsemlében | 23 |
Víkend máj | 24 |
Csirkepaprikás | 25 |
Kelkáposzta felfújt | 26 |
Rizottó gombával | 27 |
Töltött burgonya | 28 |
Gratinirozott ételek | 29 |
Gratinirozott karfiol | 30 |
Húsos palacsinta | 31 |
Rakott húsos metélt | 32 |
Töltött törökparadicsom (padlizsán) | 33 |
Gratinirozott szeletek | 34 |
Különleges sajtételek | 35 |
Töltött palacsinta | 36 |
Meglepetés bélszínje | 38 |
Meleg szendvics | 39 |
Sült kelbimbó | 40 |
Ohridi paprika | 41 |
Krokett | 42 |
Különleges húsételek | 43 |
Pácolt bárányhús | 44 |
Bárányhús mustárral | 46 |
Hússzelet kenyéren | 47 |
Bárányragu | 48 |
Csirke szeletkék mártásban | 49 |
Pikáns szelet | 50 |
Csirke vagdalthús | 51 |
Csirkehús zöldpaprikával | 52 |
Nagy nyárs | 53 |
Töltött csirkemell | 54 |
Vegeta bifsztekje | 55 |
Húsrolád | 56 |
Sertéshús tormával | 57 |
Csirkehús bécsi módra | 58 |
Ünnepi kulináris élmények | 59 |
Borban sült tyúk | 60 |
Töltött borjúhús táska | 62 |
Vegetás keksztekercs | 63 |
Kacsasült | 64 |
Csirke tavaszi módra | 65 |
Flambirozott bifsztek | 66 |
Göngyölt borjúhús | 67 |
Polpetti (olasz töltött vagdalthús) | 68 |
Nagyobb sült húsok | 69 |
Rolád bárányhúsból | 70 |
Vegeta hideg sültje | 72 |
Pulyka savanyú káposztával | 73 |
Féligsült hátszín (roastbeef) | 74 |
Sült hús virslivel töltve | 75 |
Kacsasült olajbogyóval | 76 |
Aromás sertéskaraj | 77 |
Tavaszi liba körettel | 78 |
Sülthús "zsákocskában" | 79 |
Töltött borjúszegy | 80 |
Régi receptek nyomában | 81 |
Rakott savanyú káposzta | 82 |
Marhahús különleges módra | 83 |
Bográcsban sült sertéskaraj | 84 |
Bárányhús parajjal | 85 |
Piroska | 86 |
Tengerész vagdalthús burgonyával | 87 |
Bjuvets csirkehúsból | 88 |
Szardella rakás | 89 |
Kolbász | 90 |
Gravcse-tavcse póréhagymával | 91 |
Marhahús dalmát módra | 92 |
Egytál étel | 93 |
Paraszt egytál étel | 94 |
Egytál étel bárányhússal | 96 |
Cowboy bab | 96 |
Borgulyás | 98 |
Zöldségek különleges módra | 99 |
Macedon hidegtál száraz babbal | 100 |
Finom köret babból | 101 |
Töltött paprika kosárkák | 102 |
Rakott borjúhús sült paprikával | 103 |
Konyhakerti pogácsa | 104 |
Parajfelfújt | 105 |
Uborkafőzelék | 106 |
Rántott póréhagyma | 107 |
Zöldsaláta pogácsa | 108 |
Folyami és tengeri különlegességek | 109 |
Ponty körettel | 110 |
Hal dunai módra | 111 |
Ponty fűszermártással | 112 |
Halpogácsa | 113 |
Halásztál | 114 |
Tőkehal Vegeta mártásban | 115 |
Rántott szardella | 116 |
Scampi á la "Orsan" | 117 |
Párolt hal | 118 |
Pisztráng mártással | 119 |
Majonézes halsaláta | 120 |
Vadhúsok kedvelőinek | 121 |
Sült fácán | 122 |
Őzcomb vadász módra | 124 |
"Auróra" őzszeletek | 125 |
Sült nyúl vadasan | 126 |