kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Cserépfalvi |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 91 oldal |
Sorozatcím: | Francia konyha |
Kötetszám: | 1 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 15 cm x 12 cm |
ISBN: | |
Levesek | |
Express leves | 9 |
Tésztaleves | 9 |
Tápióka leves | 10 |
Tojás leves | 11 |
Sóska leves | 11 |
Tavaszi leves | 12 |
Burgonya leves | 13 |
Nizzai leves | 13 |
Erőleves | 14 |
Vöröshagyma leves | 15 |
Vörösbor leves | 16 |
Liszpép leves | 16 |
Rizs leves | 17 |
Tojásételek | |
Hogyan főzzük a lágytojást? | 17 |
Lecsó | 18 |
Töltött tojás | 18 |
Gyors tojásétel | 19 |
Serpenyős tojás | 20 |
Húsos tojás | 20 |
Szardellás tojás | 21 |
Sajtos tojás | 22 |
Habart tojás sajttal | 22 |
Tojás tonhallal | 23 |
Tojás omlette kolbásszal | 23 |
Burgonya lepény | 24 |
Tejfeles tojás | 25 |
Halak és béka | |
Sült békacomb | 25 |
Rántott békacomb | 26 |
Harcsa sütve | 27 |
Forrázott kecsege | 27 |
Párolt csuka | 28 |
Frissen sült hal | 29 |
Gőzbenfőtt füstölt hering | 29 |
Rántott süllő filé | 0 |
Halkonzerv tartármártással | 30 |
Rántott ponty | 31 |
Hering hideg mustármártással | 31 |
Húsok | |
Sült apró madarak | 32 |
Gyorsansült galamb | 33 |
Rántott csirke francia módon | 34 |
Vajban sült kacsamáj | 35 |
Csirkesült mustárral | 35 |
Gyorsansült házinyúl | 36 |
Borjúgöngyöleg | 36 |
Paradicsomos marhahús | 37 |
Spaghetti hússal | 38 |
Vagdalt hús tükörtojással | 38 |
Gyorsansült vesepecsenye szelet | 39 |
Máj vörösborral | 39 |
Marha- v. borjúvese borral | 40 |
Pörkölt csirke | 41 |
Rántott velő | 41 |
Ecetes velő | 42 |
Borjúkaraj gombával | 43 |
Borjúszelet citrommal | 43 |
Paradicsomos borjúszelet | 44 |
Borjúmáj zsemlyekockákkal | 45 |
Nyársonsült máj | 45 |
Rántott bárány | 46 |
Sajtos rántott bárány | 46 |
Borjú brisli | 47 |
Roston sült bárány | 48 |
Fokhagymás báránysült | 48 |
Sült ürűcomb | 49 |
Pirított máj | 49 |
Vagdalt szelet | 50 |
Roston sült véreshurka | 51 |
Májas hurka pürével | 51 |
Kalbász fehérborral | 52 |
Vese velővel | 53 |
Disznószelet mártással | 53 |
Sertésszelet tejjel | 54 |
Rántott párizsi | 55 |
Sonka borral | 55 |
Rántott máj | 56 |
Borjúdüdő rizzsel | 61 |
Főzelékek, körítések | |
Főtt rizs | 57 |
Spárga mártással | 57 |
Saláta főzelék | 58 |
Bimbóskel | 59 |
Olajban sült vargánya | 60 |
Csiperkegomba mártással | 61 |
Kelkáposzta tejfellel | 62 |
Tök spárga módra | 63 |
Rántott vargánya | 63 |
Paraj francia módra | 64 |
Zöldbab tojással | 64 |
Sóska húskivonattal | 65 |
Cukorborsó vajjal | 66 |
Gyorsansült burgonya | 67 |
Tejfeles csicsóka | 69 |
Saláták | |
Különféle saláták (Endivia, fejessaláta és káposzta) | 68 |
Paradicsom saláta | 70 |
Különfélék | |
Krém | 71 |
Gyors tejes étel | 72 |
Vasalt kenyér | 72 |
Sült kenyér | 73 |
Zsemlyeszelet gyümölccsel | 74 |
Gyümölcssaláták | |
Gyümölcssaláta (Narancs, őszibarack, eper) | 75 |
Alma normann módra | 76 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.