kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Black & White Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Nyíregyháza |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 32 oldal |
Sorozatcím: | B & W szakácsfüzetek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9260-43-6 |
Bevezető | 3 |
Levesek | 5 |
Bográcsgulyás I. | 5 |
Bográcsgulyás II. | 5 |
Gulyás erőleves | 5 |
Palóc leves | 6 |
Tejfölös burgonyaleves | 6 |
Bableves füstölt csülökkel | 6 |
Bakonyi betyárleves | 7 |
Fejtettbab-leves | 7 |
Gombaleves | 7 |
Fokhagymaleves | 7 |
Paradicsomleves | 8 |
Csirkeragurleves | 8 |
Újházy-tyúkhúsleves | 8 |
Tejleves | 8 |
Csukasavanyú | 9 |
Gyors halászlé egyszerűen | 9 |
Korhelyleves | 9 |
Pontyhalászlé | 9 |
Hideg és meleg előételek | 10 |
Sertéskocsonya | 10 |
Tükörtojás szegedi módon | 10 |
Szegedi halsaláta | 10 |
Hideg libamáj zsírjában | 11 |
Tükörtojás kalocsai módon | 11 |
Pritaminos gombasaláta | 11 |
Hortobágyi húsos palacsinta | 11 |
Csíki káposztapuding | 12 |
Spárga magyarosan | 12 |
Süllőszeletek bakonyi módra | 12 |
Rác ponty | 13 |
Aszpik | 13 |
Halsaláta | 13 |
Hideg töltött paradicsom | 14 |
Hússaláta | 14 |
Májpástétom | 14 |
Gombaropogós | 14 |
Jérceropogós | 15 |
Kocsonyázott ponty magyarosan | 15 |
Főételek | 16 |
Pusztai pörkölt | 16 |
Debreceni tokány | 16 |
Csikóstokány rizzsel | 16 |
Sertéspörkölt | 16 |
Töltött paprika | 17 |
Székelygulyás | 18 |
Hortobágyi rostélyos | 18 |
Pirított bélszínérmék hungária módra | 18 |
Tokaji sertésborda | 19 |
Erdélyi fatányéros | 19 |
Rablóhús nyárson | 19 |
Tárkonyos bárány | 20 |
Alföldi bárányragu | 20 |
Paprikás csirke galuskával | 20 |
Pirított csirke magyarosan | 21 |
Gombás, paprikás csirkeragu vajas galuskával és magyaros uborkasalátával | 21 |
Vagdalt libamell | 22 |
Töltött galamb magyarosan | 22 |
Fogoly bácskai módon | 23 |
Lakodalmas kás | 23 |
Pacalpörkölt | 24 |
Brassói aprópecsenye | 24 |
Gombóta | 24 |
Fokhagymás birkasült | 25 |
Tészták | 25 |
A rétestészta készítése | 25 |
Túrósrétes | 25 |
Cseresznyés vagy meggyes rétes | 25 |
Almás rétes | 26 |
Soproni mandulás rétes | 26 |
Vargabéles | 26 |
Farsangi fánk | 27 |
Túrós gombóc | 27 |
Töpörtyűs pogácsa | 27 |
Rákóczi-túrós lepény | 27 |
A palacsintatészta készítése | 28 |
Rakott palacsinta | 28 |
Csúsztatott palacsinta | 28 |
Kapros túrós lepény | 29 |
Aranygaluska | 29 |
Tejes kalács | 29 |
Leveles vajastészta | 30 |