kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | M-Érték Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 128 oldal |
Sorozatcím: | Trendi könyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 12 cm |
ISBN: | 963-9519-15-4 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal. |
Előszó | 7 |
A szelektív étkezés bemutatása | 9 |
A szelektív étkezés fejlődése | 9 |
A szelektív étkezés alapelvei | 10 |
Miért éppen a szelektív étkezés? | 11 |
A szénhidrátok és a fehérjék eltérő emésztése | 11 |
A lúgos-savas egyensúly jelentősége | 12 |
A túlzott savasság okai | 13 |
Fogyás szelektív étkezéssel | 14 |
Lazítás és mozgás - a jó közérzet érdekében | 14 |
Szelektív étkezős a mindennapokban | 15 |
Ötletek az átmeneti időszakra | 16 |
Szelektív étkezés a munkahelyen | 17 |
Szelektív étkezés az étteremben | 17 |
Szelektív étkezés a szabadság idején | 17 |
Szelektív étkezés a gyakorlatban | 19 |
Hasznos tanácsok | 20 |
Átállás a szelektív étkezésre | 21 |
Szabályok | 22 |
Ötletek a méregtelenítő napokra | 23 |
A szelektív étkezés első napja | 23 |
A három csoport | 25 |
Szénhidrátban gazdag élelmiszerek | 25 |
Semleges élelmiszerek | 26 |
Fehérjében gazdag élelmiszerek | 27 |
Teljes értékű táplálkozás | 28 |
Csíráztatás házilag | 29 |
Egészséges élet a szelektív étkezéssel | 30 |
Szelektív étkezés betegség esetén | 30 |
Szelektív étkezés túlsúly esetén | 32 |
Sütés-főzés szelektív étkezés szerint | 34 |
Reggeli ötletek | 35 |
Könnyű előételek | 40 |
Fenséges saláták | 43 |
Ötletek aromás levesekhez | 59 |
Hideg és meleg falatkák | 66 |
Fehérjében gazdag főételek | 71 |
Szénhidrátban gazdag főételek | 89 |
Desszertek és italok | 110 |
Sütemények | 116 |
Gyakorlati tanácsok | 123 |
Receptkereső | 127 |