Témakörök



Lezárt aukciók


Sárosi Bella: Legjobb szegedi szakácskönyv

Szerző
Sárosi Bella
"Magyar Kereskedelmi Közlöny" Hírlap és Könyvkiadó Vállalat (Budapest)
Kiadói félvászon kötés , 350 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN:
Aukció vége:
2024-12-15 20:30

Aukciós tétel adatai

Budapest, é. n., "Magyar Kereskedelmi Közlöny" Hírlap és Könyvkiadó Vállalat (Uránia Könyvnyomda, Bp.), 350 p. + [2] p., ill.

Aukciós jelenlegi tétel részletes leirata

Legjobb szegedi szakácskönyv. Írta: Sárosi Bella.
Második bővített kiadás. Szöveg közti, fekete-fehér, számozatlan, feliratos ábrákkal illusztrált, valamint előszóval és részletes tartalomjegyzékkel kiegészített kötet. A címlapon tollal írt ajándékozási bejegyzés látható. Nyomtatta az Uránia Könyvnyomda, Budapesten.
Kiadói félvászon kötésben lévő példány, aranyozott feliratozású, aranyozott, színezett, illusztrációval ellátott címfedéllel, feliratos könyvgerinccel, illusztrált kiadói előzéklapokkal, a tartalomjegyzék egyik oldalán színes ceruzás aláhúzással, dupla keretes hátlappal, hiánytalan állapotban.
"A Legjobb Szegedi Szakácskönyv valóban a legjobb magyar szakácskönyv. Belőle jól és takarékosan főzhetnek a magyarhon főzőasszonyai és háziasszonyai a határokon kívül és belül." - írja a könyvről Pataki Rozália, "Rozika néni" uradalmi főzőasszony.
A kötet szerzője, Sárosi (Schleiming) Bella szakácskönyvíró, divattanácsadó, művészeti szakértő. Több önálló szakácskönyv szerzője. Művészetről, divatról írt cikkeit a Vasárnapi Újság és a Magyar Szalon közölte.

Előszó

A jó háziasszonynak, aki rendesen és takarékosan akar főzetni magának is kell főzni tudnia. Tudnia kell: mit hogyan készitenek, mihez milyen és mennyi kellék szükséges, személyenként milyen adag... Tovább

Előszó

A jó háziasszonynak, aki rendesen és takarékosan akar főzetni magának is kell főzni tudnia. Tudnia kell: mit hogyan készitenek, mihez milyen és mennyi kellék szükséges, személyenként milyen adag igényeltetik. Egy jó szakácskönyv e tekintetekben bő utasitást nyujthat a háziasszonyoknak. Ámde szakácskönyveink rendszerint aránytalanul nagy adagokban irják elő az ételeket. A mai drágaság mellett óriási megtakaritás, ha pontosan számit a háziasszony az adagok mennyiségére nézve. E szakácskönyv minden recipéje körülbelül négy személyre szól, változtatni rajtuk nagyon könnyű, aszerint, hogy több vagy kevesebb mennyiségre van szükségünk, megtoldjuk vagy elveszünk az előirt adagból. Általában háromnegyed kiló marhahust számitanak négy személyre, borju-, és ürühusból kevesebbet. Egy nyulhát 6, egy kappan 4-6, egy pulyka 8-12, egy liba 6, egy kacsa 2-3, egy sült csibe, fogoly vagy más efféle szárnyas két személynek elegendő. Vissza

Tartalom

A húsokról6
A húsok előkészítése14
A pecsenyék felszeletelése16
Előszó3
Más termékekről8
Sertéshús20
Levesek
Agyvelő-leves24
Aprólékleves25
Barnaleves28
Barnaleves rántott borsóval24
Burgonyaleves sajttal29
Csontvelő gombóc leves27
Daragombóc leves33
Francia leves új módja30
Gombaleves30
Gulyásleves32
Halleves32
Húsleves22
Jó marhahús leves22
Kanonokleves26
Kaporleves29
Karfiolleves35
Kolbászleves35
Korhelyleves28
Közönséges húsleves tyúkkal23
Kucsmagomba-leves31
Leves csiperkegombával30
Leves sáfrán nélkül23
Leves tüdőtáskával33
Lúdaprólék-leves34
Lúdmáj-leves27
Májashablepény-leves26
Májleves25
Marhafark-leves23
Paprikás leves32
Rákleves33
Rizsleves34
Sajtos leves30
Sárgarépa-leves26
Spárgaleves29
Szágóleves25
Tojásdara-leves28
Törtmáj-leves27
Tyúkleves35
Vadászleves25
Vadhús-leves27
Vágott tüdőleves24
Virág-kel leves29
Zellerleves31
Böjtös levesek
Bableves38
Becsinált leves36
Böjti rákleves37
Borleves36
Burgonyaleves42
Cibereleves40
Gombaleves38
Halikraleves42
Jászlebbencs42
Köménymagos leves37
Lencseleves37
Leves zsemlyeszeletekkel36
Paradicsomleves42
Salátaleves40
Sörleves39
Sóskaleves40
Szarvasgomba-leves41
Tápiókaleves41
Tejleves39
Tojásos leves36
Vöröshagymaleves40
Zöldbableves39
Zöldborsóleves rizszsel41
Zöldségleves39
Előételek
Aranyos szeletek68
Becsinált békacomb64
Bibicztojás67
Buktatott tojás52
Burgonya karikák66
Burgonya pite55
Finom rántotta49
Frikandó64
Gombaszeletek47
Gomba tojással48
Habart tojás spárgával és rákfarkkal53
Ham and eggs63
Hamis nyelv64
Kaviárszelet62
Keserűgomba46
Kirántott sonka45
Kolbászkák velővel67
Kucsmagomba45
Laska-pástétom53
Lúdmáj-pástétom66
Májvagdalék65
Makkaroni pástétom54
Mustáros vese59
Nyelv citrommártással61
Nyelv zöldséggel58
Omlette piritott vesével44
Palacsinta-tekercs46
Paprikás csibével töltött palacsinta65
Paprikás vese58
Pilaf csirkehússal62
Rántott burgonya44
Rántott tojás51
Rántott velő45
Rizotto csemegerákkal54
Rizottó szalonnával56
Rizs sajttal62
Sajtos omlette44
Sajtos tojás60
Savanyu tojás48
Savanyu vese55
Sódartekercs angolosan63
Sódartekercs60
Sodralék csiperkegombával51
Sonkás karfiól65
Sonkás palacsinta63
Szalonnás omlette47
Szegedi velős borított61
Tojásos burgonya68
Tojáspalacsinta49
Tojás vagdalékkal50
Töltött burgonya48
Töltött gomba47
Töltött kagylók65
Töltött rántott kiflik56
Töltött rizs57
Töltött tojás52
Tüdő rizskásával60
Tüdő savanyu lével59
Tükörtojás lúdmájjal46
Vajas tészta hússal57
Velőkolbászkák58
Velőragout55
Velős szeletek43
Vese mártással59
Marhahús
Angol sült76
Angol sült más módja76
Beafsteack86
Beafsteack kapart húsból88
Beafsteack mártással87
Beafsteack roston sütve90
Bordapecsenye91
Erdélyi tokány82
Eszterházy-rostélyos84
Felsárszelet töltve77
Fojtott marhahús70
Főtt marhahús69
Francia rostélyos83
Gombás sült78
Hagymás sült77
Hús pilaffal75
Huszárpecsenye82
Huszár-szelet81
Imperiál-szelet79
Lábas rostélyos83
Lengyel felsár85
Magyar rostélyos74
Mandulás tormamártás73
Marhahús angolosan76
Marhahús barnára készítve70
Marhahús hidegen72
Marhahús-ragout75
Marhahús rizszsel70
Marhahús tejfeles mártással71
Marhapaprikás73
Nápolyi beafsteack87
Nelson-szelet80
Nyárson sült79
Ökörfark75
Olasz marhahús (Stuffato)72
Paprikás szelet74
Paprikás-szelet81
Párolt marhahús71
Roastbeaf90
Rostélyos franciásan91
Rostélyos gyorsan sütve92
Serpenyős rostélyos84
Szalonnás marhahús73
Szegyfej tormamártással73
Székely gulyás74
Szüz-sült79
Tésztában sült vesepecsenye89
Tojásos sült80
Töltött rostélyos88
Töltött rostélyos bajorosan83
Tüzött vesepecsenye88
Vesepecsenye angolosan91
Vesepecsenye apró burgonyával89
Vesepecsenye magyarosan86
Vesepecsenye sülve85
Vetrec78
Vöröshagymás rostélyos84
Wellington vesepecsenye86
Zöldséges pecsenye81
Zsiványpecsenye92
Borjúhús
Becsinált borjuvelő104
Borjuagyvelő citrommártásban101
Borjubecsinált105
Borjubecsinált111
Borjucimer112
Borjucomb99
Borjucomb fűszeresen109
Borjucomb hollandi módon95
Borjucroquette95
Borjufej frikasszirozva99
Borjufej töltve102
Borjufrikandó sóskával98
Borjufül csiperkegombával113
Borjuháj sütve101
Borjuhús paradicsommal114
Borjuhús párolva108
Borjuhús sütve109
Borjuikra makaronival94
Borjuikra-pástétom105
Borjukarbonád káprival102
Borjukotelette hidegen100
Borjuláb és borjufej kirántva96
Borjuláb és fej tojással103
Borjuláb töltve97
Borjumáj101
Borjumáj paprikásan95
Borjunyelv107
Borjupástétom114
Borjupörkölt94
Borjupörkölt107
Borjusült111
Borjuszegy spárgával, rákkal és zöldborsóval töltve106
Borjuszelet105
Borjuszelet106
Borjuszelet hagymával103
Borjuszelet sóskamártással109
Borjuszelet szalonnával110
Borjuszelet tejfeles citrommártással103
Borjutekercs112
Borjutüdő lisztmártással107
Borjutüdő mártással96
Borjuvagdalék110
Borjuvagdalék (krokett)93
Borjuvese98
Borjuvese113
Borjuvesés105
Csavart borjuhús96
Hamis lazac borjuhúsból97
Kirántott borjuaprólék112
Paprikás borjuszelet111
Párolt borjufrikandó99
Piritott borjumáj111
Rántott borjuvelő104
Savanyu borjumáj104
Sült borjufej112
Tejfölös borjuszelet110
Töltött borjumell113
Tüzdelt borjunyelv115
Disznóhús
A magyar sonkapác más módon121
A sertésölés116
A sonka kezelése119
Aszpik122
Magyar sonkapác120
Sonkafüstölés120
Sonka vadmódra121
Prágai sonka122
Disznósajt, hurka, kolbász, véres stb. készítése
Apró tormás kolbászok129
Disznósajt125
Fasirozott kolbász128
Finom préselt kolbász127
Hideg kolbász126
Hurkatöltés123
Kitünő hideg májas131
Kolbász libamájjal129
Kolbász vegyes húsból129
Májas hurka124
Májas kolbász127
Nyári disznósajt126
Párisi kolbász130
Sonka kolbász128
Szardellás kolbász130
Téli disznósajt125
Véres hurka124
A disznóhús egyéb felhasználása
Disznócomb132
Disznóhús paradicsommal136
Disznóoldalas135
Disznópörkölt136
Füle-farka138
Házi szalámi131
Hideg töltelék132
Füstölt húst eltenni140
Füstölt sonka megóvása140
Kirántott sonka140
Kocsonya140
Magyar kocsonya141
Nyári sonka139
Sertéscomb savanyuan136
Sertésfilet hidegen134
Sertésgaltin139
Sertéshús kásával137
Sertéshús pácolva134
Sertéskotlett134
Sertéssült gesztenyével133
Sertéssült hagymával133
Sertéssült ropogósan133
Sertésszeletek135
Sonka madeirában138
Sült sonka137
Sült sonka138
Székely gulyás136
Töltött disznóláb135
Tüzdelt fehér pecsenye132
Zsírolvasztás141
Malachús
Malac nyárson144
Malacpaprikás142
Malacpecsenye142
Malacvagdalék143
Töltött malac143
Vagdalék malachúsból143
Birka- és bárányhús
Báránybecsinált150
Bárányfej147
Bárányhús párolva151
Bárányhús sütve148
Báránymáj vagdalva150
Báránypörkölt145
Báránypörkölt150
Báránypörkölt más módon146
Bárányszegy147
Bárányszelet vagdalékkal151
Bárány töltve149
Birkafilet145
Birkakotlett145
Bográcsos ürühús155
Ugyanaz juhászosan156
Birkakotlettek gombával146
Birkakotlett zöldborsóval147
Birkakotlett zsemlyemorzsával147
Kapros ürühús152
Nyárson sült ürüszelet153
Pácolt ürücomb156
Paradicsomos ürüsült153
Paradicsomos ürüsült154
Párolt juhcomb149
Rizses ürüsült153
Sült ürücomb156
Szardellás ürüsült155
Tárkányos bárányszegy148
Tejfeles báránysült148
Tüzdelt ürüsült152
Ürüborda sülve154
Ürücomb párolva151
Ürüfark lengyelesen157
ürüsült sárgarépával155
Szárnyasok
A szárnyasok kezelése158
Becsinált fogoly199
Császármadár206
Csirkecombok168
Csirke forrázva168
Csirke francia mártással171
Csirke gesztenyével töltve173
Csirke gombával172
Csirke hússal töltve162
Csirke karfiollal172
Csirkeleves159
Csirke mayonaissel164
Csirke paradicsommártással162
Csirke-ragout164
Csirkés saláta169
Csirke szalonnában163
Csirke vad módra169
Csirke vérmártással165
Csirke zöldborsóval és rákfarkkal164
Galamb sülve195
Gesztenyével töltött liba185
Fácán angolosan196
Fácán mártással197
Fácánpecsenye198
Fácán szarvasgombával198
Fajd nyárson202
Fajdvagdalék203
Fenyőmadár205
Fenyőmadár bélestől206
Fenyőmadár nyárson206
Fogoly kocsonyában201
Fogoly mártással200
Fogoly más módra200
Fogoly nyelvvel202
Fojtott libamell185
Fürj köntösben207
Fürj szalonnával208
Fürj zsemlyével208
Füstölt liba186
Füstölt szárnyas170
Kacsa gesztenyével181
Kacsamáj181
Kacsa nyárson181
Kacsa sülve180
Kacsa vadmódra183
Kacsa zöldséggel183
Kappan csigával173
Kappan kagylócskákkal174
Kappan szardellával173
Kappan zöldséggel175
Káposztás fácán199
Kocsonyázott lúdmáj191
Libasült184
Libaaprólék187
Libaaprólék gombával188
Libaaprólék rizskásával188
Liba hidegen186
Libakolbász192
Libamáj kocsonyában191
Libamáj kisütve188
Lúdmáj mártással191
Libamájpástétom madeiramártással190
Libatöpörtyü187
Libavér187
Ludaskása188
Mártásos töltött csirke167
Narancsmártásos csirke169
Nyárson sült fürj208
Nyárson sült fogoly200
Nyárson sült liba184
Nyárson sült pulyka178
Olasz rizottó fiatal fajddal205
Pácolt csirke163
Pácolt fogoly201
Paprikás csirke168
Paprikás pulyka179
Pástétom csirkéből164
Páva sülve203
Piritott liba192
Pörkölt tyúk magyarosan174
Pulyka- és réceszárny vagdalék183
Pulykafilék gesztenyével180
Pulyka főzelékkel179
Pulyka pörkölve177
Pulyka sülve177
Pulykaszeletek fricandeauban177
Ragout vadkacsából194
Rántott csirke160
Rizottó fürjjel207
Rizottó verébbel204
Rizses fürj207
Rizses kacsa182
Sült csirke bajorosan166
Sült csirke160
Sült fajdtyúk202
Sült fogoly199
Sült kappan más módon176
Sült kappan175
Sült libamáj gombával189
Sült vadgalamb195
Sütőben sült csirke161
Szalonka és szalonka-bél209
Szalonkák kenyérszeleteken sütve210
Szalonka mártással210
Szalonka nyárson209
Szalonka tejfellel211
Szalonkavagdalék212
Szalonka vörös borban párolva211
Szalonnával sütött kappan175
Szarvasgomba pulykakörzettel180
Tejfölös császármadár206
Tojásos csirke163
Tojással töltött kappan174
Töltött csirke161
Töltött fácán196
Töltöt libamell185
Töltött lúd vagy kacsa182
Töltött vadkacsa nyárson194
Tüzdelt csirkemellek170
Tüzdelt libamáj190
Túzokmell203
Tyúk és galamb cricassée176
Vadgalamb borral195
Vadkacsa193
Vadkacsa szalonnával194
Vadliba193
Vagdalt pulyka179
Valódi magyaros paprikás csirke167
Velős csirke172
Veréb204
Zöldséges csirke166
Zöldséges csirke más módon 170
Zöldséges pulyka178
Halak
A halakról213
Alföldi hal218
Angolna221
Angolna238
Angolna gombával239
Angolna mártással238
Borshal237
Borshal sülve238
Brunziano248
Csuka tejfölösen230
Csuka vagdalékkal231
Csuka zsemlyemorzsával234
Fogas mártással228
Fogas mayonaissel246
Fogas paprikás mártással229
Fogas vajjal229
Halászos hal215
Hal kirántva249
Hallé239
Hal mártással236
Hal marinirozva237
Hal rácosan246
Hal-ragout248
Harcsa káposztával247
Harcsaleves káposztával219
Hering245
Halmayonaise220
Harcsa zöld mártásban223
Harcas káposztával223
Harcsa kisülve223
Kecsege hidegen221
Kékre főtt pisztráng227
Kékre főtt ponty225
Kuszhal245
Lazac főve220
Lazac olajjal239
Lazac párolva240
Magyar potyka219
Magyar sült hal218
Mayonaise237
Mayonaizes kecsege242
Menyhal221
Menyhal244
Paprikás hal217
Paprikás hal sütve219
Piritott bárdhal248
Pisztráng töltve228
Pisztráng vörös borban228
Ponty aszpikkal224
Ponty csehesen224
Ponty hidegen226
Ponty kirántva226
Ponty paprikásan225
Ponty roston226
Rózsahal244
Süllő hidegen236
Süllő mayonaissel246
Süllő vagy csuka töltve234
Süllő vajjal235
Süllő zöldséggel236
Süllő zsemlyemorzsával235
Sült csuka230
Sült pisztráng227
Sült ponty226
Sült tőkehal244
Szálkanélküli hal233
Szardellás csuka234
Szardellás süllő236
Szardinia portugál módon247
Szegedi halászlé217
Szegedi halpaprikás215
Szegedi halpaprikás más módon216
Tatármártás220
Tejfeles tőkehal222
Tengeri bárdhal247
Tengeri hal249
Tengeri maklárhal247
Tengeri nyelv sülve248
Tinnhal olajban241
Tőkehal burgonyával241
Tőkehal forralva243
Tőkehal rántva240
Tőkehal vajjal243
Töltött csuka233
Tok mártással222
Tokhal fűszeresen242
Tokhal párolva243
Tormás csuka231
Turbot sülve241
Tüzdelt csuka231
Vagdalt csuka burgonyagaluskával232
Rákok
Főtt rák250
Rák ecetben főve250
Rák mártássl251
Rákpaprikás251
Rák-töltelék251
Rizottó édesvizi rákkal250
Tengeri rák252
Tengeri rák borral251
Tengeri rák mayonaissel253
Tengeri rák más módon253
Békák, csigák, osztriga, szardella
Békacomb becsinálva256
Béka mártással260
Csiga zöldséggel257
Csigahús haltöltelékkel257
Csiga hússasl töltve256
Csigavagdalék259
Földi csiga257
Főtt csiga256
Osztriga258
Osztriga mártással259
Osztriga pácolva258
Osztriga sülve259
Rántott békacomb256
Szardellavaj259
Szardellás csiga260
Teknősbéka254
Teknősbéka kirántva255
Teknősbéka más módra255
Teknősbéka-pástétom255
Teknősbéka vagdalva254
Vadak
Boritott nyúl265
Fazekas nyúl266
Francia nyúl gombával266
Fűszeres vaddisznóhús274
Hogyan kell a nyulat megnyúzni261
Kocsonyázott nyúl268
Medvesült276
Medvetalp roston276
Nyúl babérral265
Nyúlfilet267
Nyúlfilets a la provancale267
Nyúlgerinc franciásan265
Nyúlhát264
Nyúl libamájjal268
Nyúl nyárson262
Nyúl pác nélkül263
Nyúlpaprikás264
Nyúlpástétom268
Nyúlpástétom más módon269
Őzcomb269
Őzcomb nyárson270
Őzpaprikás269
Őzszeletek271
Őzszeletek spanyol mártással272
Őzsült271
Pácolt nyúl264
Pácolt őzcomb271
Pácolt zergehús275
Párolt szarvashús273
Sült őzhát270
Szarvasfilet bormártással272
Szarvashús mártással274
Szarvasragout273
Szarvasssült272
Vaddisznó pácban275
Vaddisznószeletek275
Vaddisznó vörös borral274
Vagdalt nyúl262
Vagdalt őzhát270
Mártások
Almamártás284
Angos rumos mártás278
Barackmártás285
Birskörte- vagy almamártás279
Bormártás282
Citrommártás278
Citrommártás284
Ecetes torma281
Gombamártás281
Gyümölcsmártás285
Fűszermártás284
Heringmártás287
Hideg heringmártás283
Hideg Pompadour-mártás287
Fokhagymamártás277
Kapormártás278
Kaprimártás279
Köménymagos mártás277
Madeiramártás287
Májmártás280
Mandulás tormamártás288
Mazsolamártás286
Ördögmártás288
Paradicsommártás282
Paradicsommártás olaszosan288
Pörköltmártás286
Portugál mártás288
Pöszmétemártás285
Remou lade mártás280
Ribizkemártás286
Sajtos mártás287
Sárgarépamártás280
Sóskamártás279
Spanyol mártás281
Szardellamártás278
Tatármártás282
Tejfeles ugorkamártás282
Tejmártás286
Tojásmártás283
Tormamártás zsemlyével281
Vaniliamártás285
Vöröshagymamártás279
Vörösrépamártás277
Zöldséges mártás283
Saláták
Burgonyasaláta289
Burgonyasaláta295
Endiviasaláta297
Fejes saláta290
Fokhagymás uborkasaláta291
Főtt vörösrépa-saláta294
Francia saláta292
Heringsaláta295
Hónapos retek-saláta297
Hússaláta294
Káposzta saláta290
Lencsesaláta296
Nyers káposzta lenolajjal296
Nyers vöröshagymasaláta296
Olasz saláta292
Paprikasaláta294
Reszelt burgonyasaláta290
Saláta vajmártásban297
Spárgasaláta297
Szardellasaláta293
Tejessaláta289
Tejfölös ugorkasaláta293
Töltött saláta289
Uborkasaláta294
Vegyes saláta291
Vöröskáposzta-saláta296
Zellersaláta293
Zöldbabsaláta295
Zöldségsaláta292
Főzelékek
Babéros savanyu burgonya310
Babfőzelék305
Babfőzelék306
Burgonyafőzelék307
Burgonya hússal310
Cukorborsó300
Ecetes burgonya309
Főtt burgonya309
Hideg tökkocsonya299
Kolozsvári káposzta299
Magyaros paprikás burgonya312
Mártásos burgonya309
Paradicsomos burgonya308
Paradicsomos zöldbab306
Rántott burgonya311
Rizi-bizi302
Savanyuburgonyafőzelék311
Száraz borsó300
Száraz borsófőzelék áttörve302
Szemes borsó301
Szemes zöldborsó301
Tök almával303
Tökkáposzta304
Tök tejfellel303
Tök sülve303
Töltött káposzta298
Töltött tök304
Zöldbab306
Zöldbab307
Zöldborsó csirkével302
Uborka, főzelékfélék és zöldség elrakás télire
Kapor eltartás314
Káposztasavanyítás316
Konyhai füszernövények megőrzése318
Kovászos uborka télire313
Paradicsombefőzés313
Paradicsom eltartása ecettel és borral318
Petrezselyemzöldje szárítva314
Savanyitott zöldpaprika316
Tök eltevése télire318
Vizben eltett uborka317
Zöldborsó párolva315
Zöldpaprikát töltött paprikának eltenni télire317
Zöldségaszalás315
Tésztafélék
Barátfüle323
Berakott csik321
Herőcc323
Káposztás tészta321
Magyaros turóscsusza319
Mákos csik320
Metélt tészta319
Sajtos makaróni323
Sajtos tészta320
Sonkás tészta321
Szilvás tészta322
Tarhonya mellékételnek322
Tojásos galuska322
Rizskásás ételek
Böjtösleves rizszsel325
Magyaros rizs disznóhússal325
Marhahús-leves rizszsel324
Paprikás tarhonya326
Pilaf magyarosan326
Rizskása marhahússal magyarosan325
Tejes tarhonya326
Vissza
Tétel sorszám:
343

Kikiáltási ár:
12.000 Ft
(Minimum licitlépcső: 100 Ft)

Hátralévő idő:
Amennyiben az utolsó 5 percben licit érkezik, a lejárati időpont további 5 perccel módosul.


Aktuális ár:
12.300 Ft Licitek száma: 3



Ft
Minden aukción megnyert tétel után 15% árverési jutalékot számolunk fel, amely jutalékot a megnyert árverést követően a vételár alapján azon felül kell megfizetni!