Tartalom
Mellékletek az I. Fejezethez.
1. 8. Útmutatás az egybevetett rosta és szemelési próba végrehajtására a gabonanemek tisztátalansági suly-százalékának megállapitása czéljából 7
2. 13. A liszt megvizsgálása homoktartalma tekintetében 11
3. 29. Útmutatás az átlagos minta kiemelésére nagyobb kőszénmennyiségből 13
4. 36. Útmutatás az élelmezési szakban gyakran előforduló némely tárgy térfogatának és köbtartalmának, - továbbá vízimalmoknál a folyó viz hajtó erejének kiszámítására 17
5. 44. Utasitás a dobozolt husconservek időszakonkénti megvizsgálására és az elromlott dobozok kezelésére 63
6. 50. Útmutatás széna- és szalma-kazlak, boglyák rakására 69
7. 65. Módok és eszközök nyúlós vagy eczetesedő stb. (romlásnak indult) borok condiczionálására 81
8. 114. Tésztakészitési-terv 85
9. 135. Időbeosztás egy sütet számára szabályszerű kenyérkészitési eljárás mellett, ha 24 óránként 9 sütet állitandó elő 88
10. 135. Sütési tervezet szabályszerű kenyérkészitési eljárás mellett, megállapítva 24 óra alatt előállitandó 9 sütet számára (1 sütet: 2 óra 40 perez) 89
Mellékletek a II. Fejezethez.
Elhelyezési, továbbá természetbeni élelmiczikk- és anyagjárandóság-szükségleti kimutatás 90
Piaczi ártáblázat 91
Piaczi árak jegyzőkönyve 92
Hirdetmény (Megjegyzések) 95
Szállitási feltételek füzete 101
Ajánló (mintája) 179
Letéti nyugta 183
Letéti ellennyugta 186
Tárgyalási-jegyzőkönyv 187
Alapár-kiszámitás 194
Mérlegezése az 18--. évi _______________hó ...-én megtartóit biztosítási tárgyalás
alkalmával V.__________ állomásra nézve az 18... évi ___________hó 1-töl 18... évi______________hó ..-ig terjedő időszakra eredményeit egyes czikkekre szóló és összetes ajánlatoknak 196
Átnézet az_______________állomásra vonatkozólag megtartott élelmezés biztosítási tárgyalásról ... 199
Szerződési záradék. Jóváhagyási záradék (minta) ... ... ... ... ... 203
Kimutatás a kerületbeli honvéd csatok (intézetek) részére az 18.évf _______________hó 1-től 18... évi____________ hó végéig terjedő időszak alatt szükséges kenyér és zab (vagy széna, alom és ágyszalma, valamint tűzifa és kőszén) biztositásának eredményéről 205
25. 231. Hirdetmény (Fuvarozás.) Megjegyzés 209
26. 235. Fuvarozási feltételek füzete 215
27. 236. Ajánlat (fuvarozásra, minta) 241
28. 239. Tárgyalási-jegyzőkönyv (fuvarozás) 243
29. 240. Alapár-kiszámit (fuvarozás) 251
30. 240. Hivatalos bizonyitvány 252
31. 247. Szerződési záradék! Jóváhagyási záradék (Minta.) 253
Mellékletek a III. Fejezethez.
82. 252. Jegyzőkönyv a kenyér előzetes megvizsgálásáról ______________szállítási állomáson 255
33. 252. Jegyzőkönyv a zab, széna, alom- és ágyszalma, valamint tűzifa és kőszén előzetes megvizsgálásáról ___________-szállítási állomáson 257
Mellékletek a IV. Fejezethez.
277. Bizonyítvány az alább felsorolt élelmi czikkeknek az 18.__ évi _____________hó második hetében fennállott kiskereskedési árairól 259
277. Kiszámítása a kerületbeli állomásokon elhelyezett m. kir. honvéd legénység számára az 18... évi________________hóra megállapított közétkező pénzeknek 261
277. Táblázat mint segédeszköz a közétkező pénz gyors kiszámitásához 264
285. Kimutatás az 18... év _______________felére megállapitott kenyér- és lótápváltságdijakról 265
287. Kimutatás a kerületbeli állomások után az 18... évi fűtési időszakokra megállapított fütö-anyagjárandósági váltságdijakról 269
Mellékletek az V. Fejezethez.
39. 291. Útmutatás a levesconservek kezelésére 278
I. Tábla a 4. sz. melléklethez 298
II. 295
III. 297
IV. 299
V. 301
VI. 303
VII. 305
Vissza