Fülszöveg
Amikor kiderül, hogy amit eddig ettünk, ártalmas nekünk, olyan, mintha összedőlne körülöttünk a világ. A sokk után jön a szembesülés: korántsem egyszerű a gluténmentes étrendet megoldani. A kész...
Tovább
Fülszöveg
Amikor kiderül, hogy amit eddig ettünk, ártalmas nekünk, olyan, mintha összedőlne körülöttünk a világ. A sokk után jön a szembesülés: korántsem egyszerű a gluténmentes étrendet megoldani. A kész termékek nagyon drágák és nehezen beszerezhetők, az alapanyagok pedig sokfélék és idegenek. Pánikra azonban semmi ok! Ez a szakácskönyv finom és egészséges ételeket kínál a diétára kényszerülőknek, amelyek ráadásul a készen kapható termékek árának a töredékébe kerülnek. Kenyerek, kalácsok, pizzák, tésztaételek, fánkok, lángos, pogácsa és ínycsiklandó sütemények - csupa olyan alapvető fogás, amely hiányzik a lisztérzékeny életéből. Emellett néhány izgalmas gabonával is megismerkedhetünk, és a szükséges alapanyagok, valamint beszerzési forrásaik bemutatása sem marad ki. A receptek többszörösen teszteltek és jól követhetőek, az ételek zömét laktózérzékenyek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
KOLLÁR ANITA az ELTE-n végzett nyelvészként, valamint a Testnevelési Egyetemen sportedzői diplomát is szerzett. Több mint 10 éve dolgozik Stahl Judit mellett. Rendszeresen publikál gasztronómiai tárgyú írásokat, jelenleg a Kulinária Kiadó vezető szerkesztője. 2012 januárjában állapították meg gluténérzékenységét, azóta él ezen az étrenden.
Vissza