1.040.320

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Cím / Sorozat:

Szerző:

ISBN:


Általunk keresett, beszámítható könyvek


Az alábbi listában megtalálhatja, hogy az általunk keresett könyvekért milyen beszámítási árat kaphat. A beszámítási ár kizárólag hibátlan, jó állapotú, sérülésektől és bejegyzésektől mentes kötetekre értendő.


 

Rendezés: Egy oldalon látható: Lapozás:      

Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
8.280 Ft
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
8.280 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Élelmianyagismeret
1.160 Ft
Az ételkészítés technológiája II./1-2.
3.080 Ft
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok tanítása
1.180 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Ételkészítési ismeretek 2.
1.140 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Ételkészítési ismeretek 1.
780 Ft
Ételkészítési ismeretek 2.
1.180 Ft
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
8.280 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Az ételkészítés technológiája I.
1.280 Ft
Az ételkészítés technológiája I.
1.280 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
8.280 Ft
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
8.280 Ft
A takarékos főzés
3.520 Ft
Ételkészítési ismeretek 1.
780 Ft
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
8.280 Ft
Élelmezési-háztartási ismeretek és gyakorlatok tankönyve
4.320 Ft
A tudós szakács
3.860 Ft
A tökéletes ebéd
1.220 Ft
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
8.280 Ft
Az ételkészítés technológiája I.
1.280 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
8.280 Ft
Útmutató a főzés és egyéb konyhai teendőkben a háztartási ismétlő népiskolák részére
5.400 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Útmutató a főzés és egyéb konyhai teendőkben a háztartási ismétlő népiskolák részére
5.400 Ft
Mit? Mivel? Hogyan
1.780 Ft
A takarékos főzés
4.320 Ft
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
Egyedi árszabás
(érd.: 1/215-7972)
MAG-Modern Alap Gasztronómia
2.780 Ft
Ételkészítés technikája
5.400 Ft
Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
Egyedi árszabás
(érd.: 1/215-7972)

Rendezés: Egy oldalon látható: Lapozás: